Gateau Marcel, chokolade, chokolade og atter Chokolade.

Kagen Gateau Marcel
Chokolade og atter Chokolade.

Er du til kage og chokolade, måske til begge dele, så er Chokoladekagen Gateau Marcel i absolut særklasse. OG ja det er den fra bagedysten jeg har lavet den efter. Derfor linker jeg til opskriften HER, fremfor selv at skrive den her. Den på billederne har jeg tilgengæld selv lavet.

Den er faktisk ikke svær at lave. Dog vil jeg nævne to steder, hvor du bør være på vagt.

1) Æggehviden SKAL være godt stiv ellers får det ikke den ønsket effekt. SÅ et tip er at skålen er super ren, helst nyvasket.

2) Bunden SKAL være kølet helt af. Den er lettere porøst.

Rigtig god fornøjelse.

Personbeskrivelse af Erik Freyeberg og Gourmentdude.dk
Kort om Erik Freyberg & Gourmetdue.dk



Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*