Bag om Gourmetdude

Hvad er Gourmetdude.

Tja, Gourmetdude er et madøre, med det brune bælte i . Så er han født i verdens bedste år, og i verdens bedste måned feb. 1974, Så hedder han Erik Freyberg det er mig, Davs med dig og velkommen til.

Helt kort, så er Gourmetdude min lille hobby livsstils-mad-tagpåtur-rejse-m.m. blog i et bredt format imellem hverdag og den store fest begge inkl. Hvor jeg genfinder min egen store glæde ved Mit ønske er at dele min egen glæde ved den gode mad såvel at spise og lave den. Især lave den.

Derudover håber jeg, at kunne Inspirerer til spændende madplaner, udflugter, rejer mest indenrigs ind -og udland. Mest om mulighederne i vores eget smukke land. om forbrug, livsstil i almindelighed og meget mere. For Danmark og verden har så meget at byde på.

Hvad kan du forvente?

Det der med at følge strømmen er måske det letteste men til tider også FOR nemt og for kedeligt. Derfor er Jeg fan, inderst inde er jeg en kæmpe fan af det og de skæve personligheder, ildsjælene, alt der ikke lugter af mainstream. Uden at der er noget forkert i at være mainstream. Det har aldrig rigtig været mig. Dog som sagt jeg er ikke hellig, jeg springer også over til tider hvor gæret er lavest. Det er naturligt og det fuldstændig okay.

Hvordan du vil gribe det an, er fuldstændig op til dig selv. Bare nyd turen og brug det du kan og glem/gem resten til en anden dag

Det nemmest er faktisk at sige. Følg med og bliv inspireret.