Maden jeg laver

Den mad jeg laver

Min inspiration får jeg alle steder fra, fra hele verden, fra de ikke så få hyldemeter kogebøger jeg har, de programmer jeg ser, magasiner og egen nysgerrighed. OG lad mig være ærlig fra starten. Jeg har ikke ret mange hellige køer i det jeg laver.

Personligt finder Jeg lige stor glæde ved et frisk stykke franskbrød med smør og fedtegrever (Der er sjældent jeg spiser det), som en total lækker italiensk 6 retters menu, hvor jeg har stået i køkkenet i flere timer. Jeg er ikke bleg for at mikse på kryds og tværs. Prøver og smager gerne nyt. Andre verdens køkkener kommer også på visit.  


Lokale produkter

Jeg har også en stor forkærlighed til lokale produkter, vel om mærke hvis de kan bruges, igen jeg er ikke hellig. Kan de anvendes og er de gode, så går jeg helst efter det. Det betaler jeg meget gerne ekstra for. Vi er et dyrt land at bo og leve i. Det afspejles I vores priser. Det skal jeg nok løbende underholde med i bloggen.

En anden disciplin jeg finder mere og mere spændende er ”To Go”. Små lækre hapser i alle afskygninger, som kan bruges i såvel madpakker, picnic og på farten. Det er også meget in og ekstrem spændende.

Vegetar Und Vegansk kost

Vegetar og vegansk mad, er to trend der synes at tage fat og det er vildt spændende. Veganer bliver jeg aldrig og heller ikke vegetar. Dog har jeg et væddemål med min datter om jeg bliver det inde for de næste 4 år. Hun er overbevist om det. Vinderen giver en tur i tivoli.
Men at vi bør og skal spise mere plante baseret alle sammen, det er der ingen tvivl om. Jeg lader mig inspirerer af det, der er super godt tilbehør til alle kødtyper. Faktisk så godt at kødet i nogle tilfælde bliver tilbehøret